Mobile Office

Maakt u voor uw bedrijfsvoering gebruik van een buitendienst? Of heeft u medewerkers die thuis of in een (tijdelijke) mobiele kantooromgeving, zoals een bouwlocatie, werken? De productiviteit is zonder meer hoger wanneer deze medewerkers de mogelijkheid hebben om te communiceren met kantoor, leveranciers en opdrachtgevers via e-mail, fax of telefoon net als de medewerkers van uw binnendienst.

Daarbij is het ook wenselijk uw medewerkers veilig mobiel toegang te bieden tot uw centrale applicaties en data in uw bedrijfsnetwerk. Wij bieden een oplossing om uw medewerkers veilig mobiel toegang te bieden tot uw bedrijfsnetwerk en bedrijfscommunicatie. Vanaf iedere locatie en op elk gewenst moment, ook in het buitenland. Zo stimuleert u productiviteit en verbetert u de onderlinge communicatie.

Toegang tot uw bestaande e-mail / agenda systeem is vaak eenvoudig te realiseren door dit beveiligd te koppelen aan het internet en uw medewerkers mobiel internet toegang te bieden op hun bestaande notebook, telefoon of pda. Zo blijft uw buitendienst altijd up to date met e-mails en zijn agenda's op kantoor en onderweg volledig in overeenstemming.

Toegang tot bedrijfsdata en applicaties kunnen voor uw buitendienst medewerkers gerealiseerd worden door middel van Server Based Computing. Door gebruik te maken van deze technologie blijft alle data op de lokale servers en is bandbreedte alleen noodzakelijk voor beeldscherm, toetsenbord en muis informatie. Hierdoor worden feitelijk al uw applicaties mobiel bruikbaar.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren. Voor vragen neem contact met ons op.

Online support