Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Diensten

Diensten

We doen niet aan addertjes onder het gras. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij dat je altijd door kunt blijven werken! Exotische vraag? Kom maar op, vinden we leuk!

Lees hieronder meer over onze diensten:

 

ICT Beheer

ICT moet het gewoon doen, punt. Nogal recht voor zijn raap, we weten het, maar het is toch gewoon zo?

Zonder gedoe en zonder stress moet jij altijd kunnen werken, dat is ons werk. We beheren honderden klanten met enkele werkplekken tot internationale bedrijven en  zorginstellingen met meerdere locaties. Dit allemaal voor een vast bedrag per maand, zonder addertjes.

Jij betaalt ons niet voor “ons best doen” maar voor keiharde resultaten. Zo hebben we een in-house Security Operations Center dat de hele dag het internet, jullie systemen en netwerk in de gaten houdt om storingen voor te zijn en eventuele kwetsbaarheden of aanvallen direct te signaleren en elimineren.

Om je vraag gelijk te beantwoorden wat er inclusief is en wat niet? Letterlijk alles is inclusief! Alleen voor projectmatige werkzaamheden en/of grote wijzigingen betaal je apart.

En wat mag dat kosten? Slechts één kop koffie per dag!

VoIP

Wat je kunt met deze dienst spreekt voor zichzelf toch?

Bellen en gebeld worden. Wat het verschil maakt is het gemak en de integratie in je dagelijkse werk. We zorgen ervoor dat jullie telefonie is beschermd en slim is ingericht, zodat de telefoons alleen wanneer nodig en relevant, op de juiste tijd en de juiste plek overgaan.

Je kunt met vaste telefoons werken, maar onze software werkt ook prima op je mobiele telefoon of laptop. Je kunt gewoon je normale headset gebruiken! Uiteraard helpen we je met het instellen en leggen we alles uit. Daarna kan een kind de was doen, uhm… de telefooncentrale beheren. Supersimpel via een eenvoudige web interface.

Wat kan er onder andere nog meer:

  • Integratie met Outlook en Teams.
  • Nummers bellen vanuit elke applicatie met één druk op de knop.
  • Voicemail naar e-mail. Gemist gesprek? Je ontvangt de voicemail per mail.
  • Keuzemenu's: Direct doorverbonden naar de juiste afdeling!
  • (Tijdelijke)meldteksten: Kerstdagen? Maak voor elke gelegenheid een aangepaste boodschap en stel deze eenvoudig zelf in via het web portaal.

Meer weten? Doe even een belletje!

Microsoft 365

Microsoft biedt veel licenties en het kiezen van de juiste licenties is (vaak) erg complex. Om zeker te weten dat jij niet meer betaalt dan nodig en de juiste licenties hebt, zorgen we voor een passend advies. 

Naast dit advies regelen we ook alle instellingen, zodat jullie Microsoft 365 omgeving betrouwbaar, snel, veilig en gemakkelijk in gebruik is. Voor onze klanten is dit 100% inbegrepen, want wij voelen ons verantwoordelijk voor het juiste advies en een perfecte inrichting.

Security en Awareness

Het is tegenwoordig niet meer de vraag of je ooit de aandacht krijgt van cybercriminelen maar vooral wanneer.

Om zeker te weten dat jij elke dag rustig kunt slapen, zorgen wij ervoor dat we met geavanceerde software en onze 24X7 monitoringdienst jullie systemen continu in de gaten houden.

We doen ook alles wat we kunnen om ervoor te zorgen dat jullie systemen veilig, beschikbaar en beschermd zijn. Nu zijn we natuurlijk professionals, maar (helaas) niet perfect. Word je per abuis toch slachtoffer en worden je gegevens gegijzeld? Geen probleem, met onze back-up software zetten we in een mum van tijd alle informatie weer terug. Zo heb je nooit meer dan één werkdag dataverlies, wat er ook gebeurt.

Maar… de meest zwakke schakel in dit alles is en blijft de mens. Daarom bieden we ook volledig maatwerk phishing en bewustwordingscampagnes aan.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Consultancy

Veel van onze klanten helpen we dagelijks met het veilig, goed en snel houden van hun ICT omgeving voor een vast bedrag per maand, maar hier horen ook eenmalige projecten bij.

Of het nu gaat om het migreren van jullie huidige serveromgeving naar de cloud of het uitrollen van honderden nieuwe werkplekken, we draaien onze hand er niet voor om.

We hebben veel ervaring met het projectmatig uitvoeren van werkzaamheden, uiteraard ook ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 compliant. We doen het goed of niet. Naast het migreren van jullie serveromgeving, zorgen we er ook bijna dagelijks voor dat het internet bij klanten veilig en snel is. Want je (draadloze) internet moet supersnel zijn zonder haperingen toch? Komt goed!

Het liefst denken we mee vanaf de bouwtekening, zodat we samen de juiste keuzes maken, waarbij ICT integraal onderdeel is van het gebouw en jullie werkzaamheden. Meer weten? We brengen je graag in contact met een referentie van ons.

Meer weten? Doe even een belletje!

A&D accountants

bijSTOX

bijSTOX! Het tuincentrum voor héél Limburg.

Grand Hotel Valies

Grand Hotel Valies is een luxe familiehotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond

Janssen Group

In grond-, weg- en waterbouw, verhuur, recycling & bouwstoffen denkt Janssen Group verder dan de standaard oplossingen. Wij zijn actief in de Benelux en Duitsland.

Scheyvenhof

Scheyvenhof is een kleinschalig Woon- en Zorghuis voor ouderen.

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?