Over ons

Arrows ICT Solutions B.V. is een Limburgse ICT dienstverlener,
in 2006 als eenmanszaak opgericht door Luc Pijls, met als
doelstelling ondernemingen te ontzorgen en ondersteunen
op het gebied van ICT diensten. Organisaties zijn in grote mate
afhankelijk van de ICT functionaliteiten en zijn daarbij op zoek
naar partners die daarin kunnen voorzien en tevens kunnen ontzorgen.

Of dit nu gaat over service en ondersteuning, implementaties van o.a. infrastructuren, cloud diensten
en server of advies over complexe ICT vraagstukken. Arrows ICT Solutions B.V. stelt de bedrijfscontinuïteit
centraal waarbij ICT niet het doel is maar slechts het middel.

Dit is ook terug te zien in onze slogan: “Take IT Seriously”

Inmiddels is Arrows ICT Solutions B.V. uitgegroeid tot een ICT dienstverlener die ca. 200 organisaties in Zuid-Oost Nederland voorziet van professioneel systeembeheer en ICT diensten. Ondanks dat wij bijna al onze werkzaamheden op afstand kunnen uitvoeren zijn we met onze centrale kantoorlocatie aan de A73 in Roermond in staat om ook snel ondersteuning op locatie bij onze klanten te leveren.  

Missie: Take IT Seriously, met die slogan wil Arrows ICT bedrijven en instellingen ondersteunen en adviseren in hun ICT behoeften. Arrows ICT wil de rol van service integrator invullen voor bedrijven en instellingen die daar zelf niet over beschikken.

Visie: In 2025 is Arrows ICT een dienstverlener die meedraait in de top van de markt op het gebied van volledige ontzorgde ICT met 100% focus op klanttevredenheid. Arrows ICT is en blijft bewust een lokale partner van organisaties met sterke focus op managed omgevingen.

Er zal steeds minder traditioneel systeembeheer aan te pas komen en we verschuiven steeds maar naar een Service Integrator en Security partner voor onze klanten. We zetten dan ook sterk in op het mitigeren van risico’s en het voorkomen van datalekken door samen met onze klanten de bewustwording op een hoger niveau te krijgen en omgevingen optimaal te beschermen tegen bedreigingen.

Door middel van onze ISO 27001:2017, NEN 7510:2017 en ISO 9001:2015 certificeringen tonen wij aan de hoogste norm in service en security na te streven.

                    


 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren. Voor vragen neem contact met ons op.