Over ons

Opgericht in juli 2006, opererend vanuit huis, zijn wij gestart als kennispartij. Omdat wij ons goed realiseren dat de markt die automatisering heet bestaat uit diverse specialismen hebben wij ons vanaf de start voorgenomen om uitsluitend onze klanten aan te bieden waar wij ons in kunnen onderscheiden, kennis! Het aanbieden van oplossingen in de ICT sector.

Natuurlijk dragen wij zorg voor de gehele automatiseringsbehoefte van onze klanten als deze vraag er is. Door samen te werken met partners die zich ook bewust zijn van hun specialisme kunnen wij een betrouwbaar en breed scala aan diensten en producten aanbieden.

Inmiddels is ons team uitgegroeid tot 6 personen en zijn wij gevestigd in Herten / Roermond aan de Schepersweg 2B. Middels deze perfecte kantoorlocatie met mogelijkheden voor ontvangst, training en demonstratie, een uitstekende infrastructuur en korte lijnen met onze partners kunnen wij onze klanten de vele nieuwe ontwikkelingen die ICT de afgelopen jaren met zich mee heeft gebracht in de praktijk demonstreren. Door de centrale ligging aan de A73 kunnen wij onze klanten snel bereiken indien we storingen niet op afstand het hoofd kunnen bieden.

Wij verwachten de komende jaren deze stijgende lijn voort te kunnen zetten en samen met onze klanten en partners te streven naar Systeembeheersing.

    

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren. Voor vragen neem contact met ons op.