Onze IT oplossingen

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de manier waarop er zaken gedaan worden. ICT heeft er aan bijgedragen dat veel zaken vereenvoudigd zijn. Echter, deze hulpmiddelen en omgevingen zijn vaak zo complex dat steeds meer bedrijven en instellingen de zorg voor hun ICT aan specialisten uitbesteden.

Communicatiemiddelen en automatisering raken steeds nauwer met elkaar verbonden. E-mail en Internet toegang wereldwijd, thuis werken alsof u op kantoor bent met zowel uw eigen applicaties als uw eigen telefonie mogelijkheden. Vestigingen kunnen wereldwijd met elkaar verbonden zijn en toch centraal beheerd worden. Wij spreken niet alleen over systeembeheer, maar ook over systeembeheersing.

Of het nu gaat om “on-demand” systeembeheer, beheerscontracten of het opzetten of uitbreiden van nieuwe of bestaande ICT omgevingen, Arrows ICT Solutions kijkt graag samen met u naar uw automatiseringswensen en mogelijkheden om in uw onderneming te kunnen spreken over systeembeheersing.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren. Voor vragen neem contact met ons op.

Online support